SINGLE

 

Cut One

01. I NEED A KISS

  • Requested By – Melianceu
  • Casted By – SHINee ‘Lee Taemin’Genre – Comedy Romance

02.  ONE NIGHT KISS

  • Requested By – Myeolchii
  • Casted By – B1A4 ‘Jinyoung’Genre – Romance

03. OH, MY GOD !

  • Requested By – 3
  • Casted By – Hyun Joong Kim & SUPER JUNIOR ‘Heechul Kim’Genre – Romance

04. NO TITTLE

  • Casted By – SHINee ‘Jinki Lee’
  • Genre – Life, Tragic

05. TRAP

  • Casted By – SUPER JUNIOR ‘Hyukjae Lee’
  • Genre – Horror

06. THE SHADOW

  • Requested by – Nia Ardhiani
  • Casted By – EXO ‘Jongin Kim’
  • Genre – Mistery

07. MY BROTHER, KYU

  • Casted By – SUPER JUNIOR ‘Kyuhyun Cho’
  • Genre – Ficlet

08. HEY IDIOT, I LOVE YOU

  • Casted By – EXO ‘Jongin Kim’
  • Genre – Fluff

09. THE PUPPET

  • Casted By – SUPER JUNIOR ‘Hyukjae Lee’
  • Genre – Sci-fi, Thriller
10. DON’T CLICK!
  • Requested By – Onenkfoo
  • Casted By – SUPER JUNIOR ‘Ryeowook Kim’
  • Genre – Comedy Romantic

11. SHUT UP & KISS ME

  • Casted By – EXO ‘Jongin Kim’
  • Genre – Adult, Love

12. THE PLAYER

  • Casted By – EXO ‘Jongin Kim’
  • Genre – Adult

13. VOICE NOTE

  • Casted By – SUPER JUNIOR ‘Jungsoo Park’
  • Genre – Horror

14. PETERPAN

  • Casted By – EXO ‘Sehun Oh’
  • Genre – Fairy Tale

15. NIGÓS

  • Casted By – EXO ‘Jongin Kim’
  • Genre – Fantasy

16. STILL FIND A WAY TO TAKE REVENGE

  • Casted By – SJ ‘Kyuhyun Cho’
  • Genre – Family, Brothers

 

4 thoughts on “SINGLE”

  1. Eonni -__- kenapa semua di protect eoh ?? nih aku jdi bngung mau baca yg mana -__- pkoknya aku minta PW smuanya lah cpet di send -__-

    Oke ?? Thank you eon *kecup hyuk* eh salah *kecup eonnie*

  2. hwaaaaaaaaaaa ini kakak korea2anku masih inget aku engga aku udah kelas 3 sma lo skrg dulu pas kenalan akunya masih kelas 6 SD masih bau kencur tapi sekarang udah wangi aaaa tiba2 nemu blognya masa wakakak SANGAR GAK SANGAR GAK.
    yaampun eon kalo lupa yah ini ikho si anak gak jelas dan kawan2 nya hwakakak.. btw blh mnt password semua nya nggak? ((lah))((tetep))

    1. What??? Ikho?? Ikho yang suka ngajak rusuh itu? AAAAAAAAAAA~ *peluk mesra* long time no see deeekkkk… udah besarkah dirimu? Wkwkwk~
      Gak di protect ko dek. Eh tapi kamu mau baca yang mana aja? Tar aku kirimin semuanya deh 👍😉

The Pieces of Words

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s